Anne Lindmo hadde store sko å fylle da talkshowet hennes ble flyttet fra lørdag til fredag, etter fredagskongen Fredrik Skavlans overgang til TV 2. Det ser derimot ikke ut til å plage NRKs nye fredagsdronning nevneverdig.

Hun åpnet høsten med tall på 612.000, før hun for to uker siden satte rekord med 790.000 seere. Etter en liten nedgang forrige program, var hun denne fredagen oppe på 821.000 seere og satte dermed ny rekord.

Samtidig som Lindmos oppgang har «Skavlan» falt jevnt og trutt siden premieren. Forrige program nådde han et bunnivå med 286.000 seere. På grunn av en teknisk feil i overføringen mellom Kantar – leverandøren av tv-tall – og TV 2, blir ikke tallene for dette programmet klart før i morgen.

Forrige uke hadde «Lindmo» seertall på 776.000 seere og en markedsandel på 57 prosent. Til tross for høyere seertall denne uken, har markedsandelen holdt seg stabil på samme nivå.

«Nytt på nytt» er fortsatt det ubestridt mest populære tv-programmet på fredager, og endte på 994.000 seere og en andel på 66,6 prosent.

Den store konkurrenten Fredrik Skavlan har slitt i motbakke helt siden overgangen til TV 2. I forrige uke hadde tv-sjef Glenn Engebretsen et tydelig råd til tv-kanalen om å flytte nyhetssendingene.

– TV 2 må rendyrkes som ren underholdningskanal, så kan nyhetssendingen heller gå på TV 2 Nyhetskanalen på fredager, sa han. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se hvordan Hareide har endret synet på statsministervalget
01:03
Publisert: