De som har pakkene vil nå få se to Champions League-kamper hver runde, Tippekampen fra Premier League hver lørdag, landskamper, Europa League, samt en del ishockey, håndball og sykling.

– Vi er fornøyde med at vi får denne avtalen på plass før Premier League-sesongen starter, sier Tormod Sandstø, kommunikasjonssjef i Canal Digital til Aftenposten.

TV 2 Sport 1 inngår nå i kanalpakker hos Viasat, RiksTV, GET, Canal Digital/Telenor og Altibox.

– Vi er veldig glade for å løfte sportstilbudet til kundene ytterligere. Timingen er også god nå rett før seriestarten i Premier League og ny sesong av europaligaene. Med TV 2 Sport 1 får vi nå på plass et komplett sportsinnhold, og styrker vårt totale TV-tilbud, sier Bjørn Ivar Moen, CEO i Canal Digital og Camilla Amundsen, leder for tv i Telenor Norge.

Prisen høynes ikke med det første, forsikrer Sandstø.

– Akkurat denne avtalen gjør ikke noe med prisen, men man kan ikke utelukke at det kommer fremtidige prisjusteringer. Nå blir det mer innhold til samme pris, sier han.

Premier League-sesongen åpner fredag kveld med Liverpool mot Norwich.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.