Mandag skrev DN at TV 2s utenriksreporter Pål T. Jørgensen (64) gikk til frontalangrep mot programdirektør Trond H. Kvernstrøm (49) på kanalens interne debattsider.

Jørgensen mente han og resten av TV 2-ledelsen kamuflerer dårlige resultater og behandler de ansatte som ignoranter.

«I januar 2014 kom Trond Kvernstrøm inn i TV 2 med pauker, basuner og høy sigarføring. Han erklærte at sendeskjemaet skal friskmeldes i 2015. Ifjor fikk hovedkanalen den dårligste markedsandelen i historien», skrev han på den interne debattsiden.

Programdirektør i TV 2 Trond Kvernstrøm er misfornøyd markedsandelene hovedkanalen hadde i 2015.
Programdirektør i TV 2 Trond Kvernstrøm er misfornøyd markedsandelene hovedkanalen hadde i 2015. (Foto: Øyvind Elvsborg)
Pål T. Jørgensen i intern krangel: Forsøker å kamuflere dårlige resultater og behandler ansatte som ignoranter (DN+)

Kvernstrøm ønsket ikke å kommentere debatten spesifikt, men sa til DN at det skal være høyt under taket i TV 2.

Facebook-debatt

Etter at Trond H. Kvernstrøm publiserte saken på sin Facebook-side, har det kommet flere meninger i kommentarfeltet på Facebook-siden til programdirektøren.

En av dem er fra Terje Ramberg, som er eksekutiv produsent i TV 2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald»:

– Hvem trenger ytre fiender, når man har venner på huset som gjør samme nytten? Skriver han.

Ramberg ler høyt når han blir oppringt fra DN om saken. Han mener kommentaren ikke var vondt ment overfor Pål T. Jørgensen.

LES OGSÅ:TV 2-sjef truer med å legge ned nyhetene

– Det er bare en artig kommentar mellom to Facebook-venner. Selv aner jeg ikke hva som var bakgrunnen for hans uttalelser, og jeg kjenner ikke Pål T. Jørgensen i det hele tatt. Utover det har jeg ikke noen kommentar, sier Ramberg.

TV 2s kontorer i Karl Johans gate.
TV 2s kontorer i Karl Johans gate. (Foto: Fartein Rudjord)
Senkveld-produsenten har fått flere «likes» på Facebook-kommentaren, deriblant fra TV 2s programredaktør, Siv Aamot, TV 2-redaktør Bård Eriksen, direktør for internasjonale innkjøp i TV 2, Nina Lorgen Flemmen og kanalens innkjøpsmedarbeider Marius Thams Michelsen.

Aamot, Michelsen og Flemmen ønsker ikke å kommentere saken. Bård Eriksen har ikke besvart DNs henvendelse.

Pål T. Jørgensen sier han ikke ønsker å kommentere Senkveld-sjefens uttalelser.

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @marcushusby på Twitter.  Du kan også følge DN Etterbørs på Facebook

 

Se DNtv: Facebook-gründere sjokkerer kineserne:

Facebook-gründer sjokkerer kineserne
Facebook-gründer Mark Zuckerberg har tilbragt de to siste ukene i Asia og det er et tidsspørsmål før kinesere får lov til å bruke Facebok. Zuckerberg har lært seg kinesisk på rekordtid.
02:16
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.