- Seerne forventer i dag at de kan se nyheter direkte hele tiden. Slik er verden blitt. Det er derfor gledelig at vi sammen med svært fremoverlente samarbeidspartnere kan tilby direkte nyheter også i luften, sier TV 2s nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther.

Tilbudet vil være tilgjengelig for alle passasjerer som har med seg bærbar datamaskin, smarttelefon eller nettbrett og reiser med et av de 87 flyene til Norwegian som har WiFi. Dette er fly av typen Boeing 737-800.

Et prøveprosjekt

Lanseringen finner i dag sted om bord på et av selskapets fly mellom Oslo og Berlin, og markerer starten på et prøveprosjekt som vil vare minst ett år.

- Det er nå helt slutt på at man går glipp av «world breaking news» mens man er i luften. TV 2 Nyhetskanalen er bokstavelig talt på luften hele tiden, forteller Årsæther.

I en pressemelding forteller Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian, at selskapet er glad for å kunne gi passasjerene gratis direktesendt tv i luften.

- TV 2 Nyhetskanalen tilbyr de viktigste nyhetene 24 timer i døgnet, noe som gir våre passasjerer et enda bredere underholdningstilbud om bord og dermed en bedre reiseopplevelse, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Samarbeid med RiksTV

Norwegian Reward, flyselskapets fordelsprogram, har inngått et samarbeid med RiksTV for å muliggjøre tjenesten, og vil samtidig tilby kanalen Bloomberg Europe på sine fly.

- Dette å vise direkte-tv på bærbare enheter er en viktig del av vår strategi. At vi får anledning til å gjøre dette også på Norwegians fly, er vi glade for, sier administrerende direktør i RiksTV, Christian Birkeland.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.