I begynnelsen av oktober kom beskjeden om at mellom 30 og 50 årsverk skulle bort.

Kampanje erfarte tirsdag denne uken at det dreier seg om sammen 45 ansatte. Torsdag bekrefter NENT dette overfor bransjenettstedet, og det dreier seg om 39 personer innen tv og seks personer innen radio.

Allmøte

Samme dag ble de ansatte innkalt til allmøte der det ifølge Medier24 kom avklaringer om nedbemanningen.

– Hele Nent Group ble fra 1. oktober organisert etter funksjonsområder i stedet for landegrenser og varemerker som tidligere. Som et resultat av den nye strukturen vil mange gode kolleger dessverre forlate selskapet, skriver Kenneth Andresen, som er P4-sjef og office manager i NENT Norge, i en epost.

Blant lederne som forsvinner ut, er det listet opp følgende navn i eposten: Programdirektør Andreas Bakka Hjertø, sportssjef Anne Tufte, kommersiell direktør Bjørn Erik Broady Aasebø, kommunikasjonsdirektør Line Vee Hanum, innholdsrådgiver og tidligere norgessjef Morten Aass og digitaldirektør Trygve Refvem.

– Finne nye eventyr

Fra før er det kjent at norgessjef og administrerende direktør Vegard K. Drogseth mister jobben.

– Jeg fikk valget mellom å gjøre andre ting i selskapet eller finne nye eventyr utenfor huset, og så valgte jeg det siste. Det er udramatisk, sier Morten Aass til Kampanje.

Aass overtok rollen som administrerende direktør for MTG Norge i 2017 etter å ha ledet studiovirksomheten til konsernet i en årrekke. Det siste året har han fungert som innholdsrådgiver på nordisk nivå i selskapet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.