Programlederne Thomas Numme (44) og Harald Rønneberg (41) har bestemt seg for å produsere det populære TV 2-programmet «Senkveld» gjennom sitt eget firma Plan-B. Det melder VG idag.

– Thomas og Harald har de siste årene etablert sitt eget produksjonsselskap og det er derfor naturlig at de ønsker å produsere «Senkveld» i eget hus. Skiftet er helt udramatisk, partene er vel forlikt og vi ser frem til nye fantastiske sesonger med «Senkveld» i regi av Plan-B, sier TV 2s programdirektør Jarle Nakken til VG.

Produksjonsselskapet Monster mister dermed enda et suksessprogram.

Taper trolig mer enn 60 millioner

Monster har mistet flere seerfavoritter den siste tiden, etter at produksjonsselskapet Fremantle Media etablerte seg i Norge.

Fremantle Media eier blant annet konseptene «Idol» og «Norske talenter».

Administrerende direktør Petter Testmann-Koch sa tidligere i år til DN at selskapet ønsker å produsere disse TV-programmene selv.

– Hvis norske kanaler ønsker å vise formater som tilhører oss, er det vi som skal lage dem, sa han.

DN anslo da at tapet av de populære programmene kunne innebære rundt 60 millioner kroner i tapte inntekter for det norske produksjonsselskapet.

Monster-sjef Ingvild Daae ønsker ikke å kommentere til VG hva tapet av «Senkveld» vil utgjøre i kroner og øre for selskapet.

 

Les også på DN.no:

Hovefestivalen legges ned

Tjente småpenger digitalt

- Føles nesten absurd. Skuespiller Jakob Oftebro om hovedrollen i «1864»

(krever innlogging/betaling)

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.