Komikeren, som ifjor var på skjermen med showet «Dritseint med Edel», omsatte for 4,2 millioner kroner i 2015.

Det er enda bedre tall enn 2014, da Steenstrup omsatte for 4,1 millioner kroner.

– Jeg kommenter av prinsipp ikke tall. Neida. Pleier ikke å bli spurt om tall. Året gjenspeiler mye jobbing, og det var et bra år. Vet ikke hva mer jeg kan si (er i New York, så må sove nå), skriver styreleder Henriette Steenstrup i en sms til DN, før hun understreker at hun alltid kan holde oppstartsseminarer i New York for andre gründere.

Selskapet satt igjen med 1,8 millioner kroner etter skattekostnader. I årsrapporten fremgår det også at Steenstrup har tatt et utbytte på 1,84 millioner kroner fra selskapet.

– Jeg vil legge til at det ifølge styret også er et godt arbeidsmiljø, som ivaretar ansattes psykososiale behov, skriver Steenstrup om selskapet hun er styreleder og eneste ansatte i.

I tillegg til «Edel»-jobbingen var Steenstrup med i filmen «Kvinner i for store herreskjorter».

Steenstrup er representert av Plan-B, og holder både foredrag og er konferansier, fremgår det på Plan-Bs sider.

I 2014 vant hun komiprisen, for sin rolle i Ole Ivars-musikalen «En får væra som en er, En Ole Ivars Musikal», som gikk på Torshovteatret. Musikalen settes opp på Hovedscenen på Nationaltheatret i august.

Les også: Fortsatt urolig økonomi for Atomic-gründeren

Henriette Steenstrup som Edel  i «Dritseint med Edel» på TV2.Foto: Marit Hommedal /
Henriette Steenstrup som Edel i «Dritseint med Edel» på TV2.Foto: Marit Hommedal / (Foto: NTB scanpix)
For sin rolle i filmen fikk hun ros av DNs filmanmelder Øyvor Dalan Vik:

- Det er mye god og ordentlig pinlig gjenkjennelseshumor filmen igjennom, og både Anne Krigsvoll og Henriette Steenstrup er veldig presise i balansegangen mellom sårt og morsomt, skrev Vik i anmeldelsen.

Les flere saker fra DN Etterbørs:

Kygo er blitt mangemillionær

Thomas og Harald øker med millioner  

Facebook-smell for mediehus dnPlus (DN+)

Satser 13 mill. på Knerten dnPlus (DN+)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.