Deutsche Banks forhandlinger med det amerikanske justisdepartementet (DOJ) om bankens håndteringer av boliglånspapirer i tiden før finanskrisen fortsetter.

Det opplyser nærstående kilder til Bloomberg News mandag.

Den tyske avisen Bild rapporterte søndag at administrerende direktør John Cryan i Deutsche Bank ikke kom til enighet med DOJ på møtet i Washington.

Bekymringer rundt bankens evne til å betale en foreslått bot på 14 milliarder dollar, som var det opprinnelige forliket foreslått av DOJ, førte til fall i aksjen forrige måned.

Cryan sier at han forventer DOJ å redusere det opprinnelige kravet, ifølge Bloomberg News.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør podkast spesial: Vi gir deg hovedtrekkene, vinnerne og tapere, reaksjoner og stridstemaene i budsjettforhandlingene.

 

Hør DN-podcast om granskningsindustrien: Slik granskes de store norske selskapene. En av landets mest erfarne granskere Jan Fougner forteller.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss en mail på mre@dn.no.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Her blir Trump og Clinton utfordret til å si en positiv ting om den andre
I det som av mange har blitt kalt den mest skittene presidentdebatten i USA noen sinne, ble Hillary Clinton og Donald Trump utfordret av en velger til å si en pen ting om den andre. Se hva de svarte.
01:34
Publisert:

- Jeg har sagt og gjort ting jeg angrer på
Donald Trump ber om unnskyldning for språkbruken
00:57
Publisert: