Lørdag var Trump på valgkampturné i Iowa der han fikk spørsmål fra en journalist om han er villig til å bruke 1 milliard dollar av egen formue i valgkampen.

– Ja, det vil jeg dersom det trengs, lød svaret.

Da han fikk flere spørsmål om valgkampbudsjettet, avfeide han dem som irrelevante, melder CBS News.

– Dere sier at jeg tjener 400 millioner dollar (3,3 milliarder kroner) i året, så hvilken rolle spiller det egentlig, sa Trump.

Meningsmålinger har vist at eiendomsbaronen leder kappløpet om å bli republikanernes kandidat i neste års presidentvalg.

Trump leder til tross for at han har kommet med en rekke kontroversielle uttalelser, blant annet om kvinner som han har kalt «bikkjer», «feite griser», «avskyelige dyr» og flere andre lite smigrende ting.

– Jeg har ikke tid til politisk korrekthet, lød Trumps svar da han tidligere i måneden ble konfrontert med disse uttalelsene.

Dersom Trump ikke lykkes med å bli republikanernes presidentkandidat, truer han med å stille som uavhengig. (©NTB)

Les også:

NHH-professor: - Nordmenn bør tenke seg bedre om

- Skal vi tilbake til situasjonen før andre verdenskrig, så vær så god

Midtøsten-konfliktene som preger oljemarkedet

Se video: Tren deg sterk på fem minutter

Tren deg sterk på fem minutter
Sjekk kjendistrenerens effektive treningsprogram.
05:16
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.