– Jeg er veldig glad for å ha fått tillit til å fortsette i en jobb jeg trives virkelig godt i, og som jeg opplever som svært meningsfull, motiverende og utfordrende, sier Curt Rice.

Styreleder Trine Syvertsen ved Oslomet sier Rice har vist et sterkt engasjement for universitetets samfunnsoppdrag.

– Curt Rice har levert effektivt i tråd med de målsettinger han og styret har jobbet etter til nå, først og fremst ved å få gjennom universitetsakkreditering, og ved at institusjonen har tatt en langt mer synlig posisjon i sektoren og samfunnet for øvrig. I tillegg er vi godt på vei med profesjonalisering av organisasjonen, sier Syvertsen.

Rektorperioden utløper først 31. juli 2019, men ettersom rektoren skal ha mulighet til å være med på å ansette nye prorektorer og øvrige åremålsansatte, ble ansettelsen unnagjort allerede nå.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Kjos om muligheten for å hente ny egenkapital: – Det kan det godt hende at vi gjør
Norwegian la torsdag frem et overskudd før skatt i årets tredje kvartal på 1,6 milliarder kroner.
02:10
Publisert: