Høyskolen Kristiania opplyser på sine hjemmesider at all utveksling til land utenfor Europa avlyses i høst, og at de ennå ikke har tatt en endelig beslutning på om utveksling i Europa vil bli gjennomført som planlagt.

Studenter som har søkt seg på utveksling i Europa om å fullføre utvekslingssøknaden, oppfordres nå til å vente med å kjøpe flybilletter, skriver Universitas.

Lørdag opplyser også Norges arktiske universitet at usikkerheten rundt koronapandemien gjør det for utrygt å gjennomføre studentutveksling i høstsemesteret i år. Universitetsledelsen avlyser derfor ordinær fysisk utveksling.

Også Handelshøyskolen BI avlyser all utveksling utenfor Europa til høsten.

Fredag ble det kjent at også Universitetet i Oslo har sett seg nødt til å avlyse fysisk studentutveksling i høstsemesteret.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.