Investor Endre Røsjø oppretter et stipend på én million kroner årlig for NHH-studenter som kommer inn på MBA ved Harvard University i Boston.

Det melder skolens egen nettavis Paraplyen. Røsjø ble uteksaminert som siviløkonom fra NHH i 1968 og gikk selv på Harvards MBA-program i 1970, påpekes det i artikkelen.

- NHH var et bra utgangspunkt for meg, og Harvard Business School ga meg en rakett videre inn i arbeidslivet. Derfor vil jeg subsidiere den kombinasjonen for nye generasjoner nordmenn, sier Røsjø til nettavisen.

Rektor ved NHH Frøystein Gjesdal mener stipendet gjør skolen mer attraktiv.

- At noen av våre kandidater kan fortsette sin utdanning ved en av verdens beste handelshøyskoler, er viktig for NHH, sier Gjesdal til Paraplyen.

Stipendet ble lansert 26. oktober.

Les også:

- Handler om å få være med på klientmøter med de viktigste klientene  

- Oljeindustrien har lagt seg til noen uvaner med skreddersøm og «Rolls Royce-løsninger», men nå må det i større grad bli kopiløsninger  

DNB Markets: Etter jul må du ut med 9,70 kroner for en euro

Se DNtv: Triksene  for en smertefri sikkerhetskontroll

Triksene for en smertefri sikkerhetskontroll
I fjor var foredragsholder og forfatter Cecilie Thunem-Saanum på Oslo Lufthavn 180 ganger.
02:24
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.