Møttes i april: Sør-Koreas president Moon Jae-in (til høyre) og nordkoreanske leder Kim Jong-un hilser på hverandre i landsbyen Panmunjom i den demilitariserte sonen som skiller de to landene.
Møttes i april: Sør-Koreas president Moon Jae-in (til høyre) og nordkoreanske leder Kim Jong-un hilser på hverandre i landsbyen Panmunjom i den demilitariserte sonen som skiller de to landene. (Foto: Pool New/Reuters/NTB Scanpix)
Ufred på Vestbredden: I oktober bestemte israelske myndigheter seg for å stenge en palestinsk skole nær Nablus i den okkuperte Vestbredden. Her krangler en palestinsk mann med en israelsk soldat under et påfølgende sammenstøt.
Ufred på Vestbredden: I oktober bestemte israelske myndigheter seg for å stenge en palestinsk skole nær Nablus i den okkuperte Vestbredden. Her krangler en palestinsk mann med en israelsk soldat under et påfølgende sammenstøt. (Foto: Mohamad Torokman/Reuters/NTB Scanpix)
Metoo-år: Filmprodusent Harvey Weinstein var sentral da Metoo-snøballen begynte å rulle sent i 2017. Utover i 2018 fikk kampanjen stor medieoppmerksomhet. Bildet fra mai viser Weinstein som føres til Manhattan Criminal Court i New York.
Metoo-år: Filmprodusent Harvey Weinstein var sentral da Metoo-snøballen begynte å rulle sent i 2017. Utover i 2018 fikk kampanjen stor medieoppmerksomhet. Bildet fra mai viser Weinstein som føres til Manhattan Criminal Court i New York. (Foto: Shannon Stapleton/Reuters/NTB Scanpix)
Humanitær katastrofe: FN har kalt borgerkrigen i Jemen for verdens største humanitære katastrofe. Her holder Saleh Hassan al-Faqeh hånden til sin fire måneder gamle datter, Hajar, som døde av underernæring ved al-Sabeen sykehus i Sanaa i november.
Humanitær katastrofe: FN har kalt borgerkrigen i Jemen for verdens største humanitære katastrofe. Her holder Saleh Hassan al-Faqeh hånden til sin fire måneder gamle datter, Hajar, som døde av underernæring ved al-Sabeen sykehus i Sanaa i november. (Foto: Mohamed al-Sayaghi/Reuters/NTB Scanpix)
Tett på terroren: Terrorbomber gikk igjen i det afghanske nyhetsbildet i 2018. Her er afghanske journalister og fotografer tett på eksplosjon nummer to, etter at de rykket ut for å dekke en tidligere eksplosjon i Kabul i april i år.
Tett på terroren: Terrorbomber gikk igjen i det afghanske nyhetsbildet i 2018. Her er afghanske journalister og fotografer tett på eksplosjon nummer to, etter at de rykket ut for å dekke en tidligere eksplosjon i Kabul i april i år. (Foto: Omar Sobhani/Reuters/NTB Scanpix)
Tsunami-rammet: Indonesia ble rammet av flere jordskjelv og tsunamier i 2018. Her har et skip strandet langt inne på land etter et jordskjelv og en påfølgende tsunami i oktober.
Tsunami-rammet: Indonesia ble rammet av flere jordskjelv og tsunamier i 2018. Her har et skip strandet langt inne på land etter et jordskjelv og en påfølgende tsunami i oktober. (Foto: Athit Perawomgmetha/Reuters/NTB Scanpix)
Brexit: Storbritannias statsminister Theresa May har vært en mye omtalt og fotografert statsleder i 2018, mest som følge av britenes brexit-prosess. Her gjør hun seg klar til fotografering under EU-ledernes uformelle toppmøte i Salzburg i Østerrike 20. september.
Brexit: Storbritannias statsminister Theresa May har vært en mye omtalt og fotografert statsleder i 2018, mest som følge av britenes brexit-prosess. Her gjør hun seg klar til fotografering under EU-ledernes uformelle toppmøte i Salzburg i Østerrike 20. september. (Foto: Lisi Niesner/Reuters/NTB Scanpix)
Flyktninger: Rohingya-minoritetens situasjon fikk mye oppmerksomhet i 2018. Her er fire rohingyaflyktninger på en fiskebåt i Bengtsbukten nær Coxs Bazar i Bangladesh i mars i år.
Flyktninger: Rohingya-minoritetens situasjon fikk mye oppmerksomhet i 2018. Her er fire rohingyaflyktninger på en fiskebåt i Bengtsbukten nær Coxs Bazar i Bangladesh i mars i år. (Foto: Clodagh Kilcoyne/Reuters/NTB Scanpix)
Inflasjonsplaget: En kylling på 2,4 kg er avbildet ved siden av 14.600.000 bolivarer i Caracas i Venezuela i midten av august. Prisen på kyllingen tilsvarte 2,22 amerikanske dollar.
Inflasjonsplaget: En kylling på 2,4 kg er avbildet ved siden av 14.600.000 bolivarer i Caracas i Venezuela i midten av august. Prisen på kyllingen tilsvarte 2,22 amerikanske dollar. (Foto: Carlos Garcia Rawlins/Reuters/NTB Scanpix)
Røff valgkamp: Den brasilianske presidentkandidaten Jair Bolsonaro vrir seg i smerter etter å ha blitt knivstukket under valgkampen i Juiz de Fora i Brasil i september.
Røff valgkamp: Den brasilianske presidentkandidaten Jair Bolsonaro vrir seg i smerter etter å ha blitt knivstukket under valgkampen i Juiz de Fora i Brasil i september. (Foto: Stringer/Reuters/NTB Scanpix)
Redder hunder: Redningsmann Ryan Nichols redder skrekkslagne etter en flom i Leland i Nord-Carolina i USA. Hundene ble forlatt av en eier som flyktet fra orkanen «Firenze» i september.
Redder hunder: Redningsmann Ryan Nichols redder skrekkslagne etter en flom i Leland i Nord-Carolina i USA. Hundene ble forlatt av en eier som flyktet fra orkanen «Firenze» i september. (Foto: Jonathan Drale/Reuters/NTB Scanpix)
Offer for luftangrep: En mann hjelpes ut av ruinene etter et luftangrep mot Saqba-området i Ghouta, en forstad til Damaskus i Syria, i januar 2018.
Offer for luftangrep: En mann hjelpes ut av ruinene etter et luftangrep mot Saqba-området i Ghouta, en forstad til Damaskus i Syria, i januar 2018. (Foto: Bassam Khabieh/Reuters/NTB Scanpix)
Hus på snei: En politimann står vakt utenfor en ødelagt bygning etter at et jordskjelv traff byen Hualien i Taiwan i februar.
Hus på snei: En politimann står vakt utenfor en ødelagt bygning etter at et jordskjelv traff byen Hualien i Taiwan i februar. (Foto: Tyrone Siu/Reuters/NTB Scanpix)
Snakker til politiet: USAs president Donald Trump gjorde mye ut av seg også i 2018. Her taler han ved en internasjonal politisjefkongress ved Orange County konferansesenter i Orlando i Florida i oktober.
Snakker til politiet: USAs president Donald Trump gjorde mye ut av seg også i 2018. Her taler han ved en internasjonal politisjefkongress ved Orange County konferansesenter i Orlando i Florida i oktober. (Foto: LEAH MILLIS/Reuters/NTB Scanpix)
Mistet alt: En indonesisk kvinne har funnet noen barneleker i ruinene av hennes ødelagte hjem. Hun mistet tre barn da en tsunami rammet landet i oktober.
Mistet alt: En indonesisk kvinne har funnet noen barneleker i ruinene av hennes ødelagte hjem. Hun mistet tre barn da en tsunami rammet landet i oktober. (Foto: Jorge Silva/Reuters/NTB Scanpix)
Brutalitet i Kongo: Mave Grace (11) fikk en del av armen hugget av da milits angrep landsbyen hennes i Kongo. Ifølge vitner ble hennes gravide mor og hennes tre brødre drept. Her er hun avbildet sammen med søsteren Racahele-Ngabausi (2) i april.
Brutalitet i Kongo: Mave Grace (11) fikk en del av armen hugget av da milits angrep landsbyen hennes i Kongo. Ifølge vitner ble hennes gravide mor og hennes tre brødre drept. Her er hun avbildet sammen med søsteren Racahele-Ngabausi (2) i april. (Foto: Goran Tomasevic/Reuters/NTB Scanpix)
Surrealistisk: En migrant forsøker å komme til USA ved å klatre over grensegjerdet mellom Mexico og USA, i Tijuana, Mexico, i november. – Det var et surrealistisk øyeblikk. Av alle bildene jeg tok, er det dette som best oppsummerer historien for meg, sier Reuters-fotograf Hannah McKay.
Surrealistisk: En migrant forsøker å komme til USA ved å klatre over grensegjerdet mellom Mexico og USA, i Tijuana, Mexico, i november. – Det var et surrealistisk øyeblikk. Av alle bildene jeg tok, er det dette som best oppsummerer historien for meg, sier Reuters-fotograf Hannah McKay. (Foto: Hannah McKay/Reuters/NTB Scanpix)