Alle sykehusene i opprørskontrollerte Øst-Aleppo er ute av drift etter flere dager med luftangrep, opplyser helsedirektoratet i regionen.

– Disse ødeleggelsene av livsviktig infrastruktur lar den beleirede befolkningen, deriblant barn og eldre, stå igjen uten livreddende helsetjenester, skriver Aleppos helsedirektorat i en pressemelding ifølge Reuters.

Representanten for Verdens helseorganisasjon (WHO) i Syria, Elizabeth Hoff, sier en FN-ledet gruppe av nødhjelpsorganisasjoner som holder til i Tyrkia, «bekreftet i dag at alle sykehusene i Øst-Aleppo er ute av drift».

Eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) melder på sin side at enkelte sykehus i Øst-Aleppo fortsatt er i drift, men at mange innbyggere ikke tør oppsøke dem i frykt for angrep. 

Den stille protesten
I Donald Trumps hjemby har Newyorkerne startet en stille protestbevegelse mot sitt eget bysbarn Kunstneren Levee begynte å dele ut post-it lapper til t-bane-pendlerne på 6th avenue, og ba dem skrible ned følelsene sine.
00:58
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Trump gir god stemning på børsene
DNs kommentator Bård Bjerkholt forklarer hvorfor.
02:36
Publisert: