Cuomos tidligere assistent Lindsey Boylan anklager ham i en rekke Twitter-meldinger søndag for å ha seksuelt trakassert henne i årevis.

– Jeg kunne aldri vite hva som kunne komme. Ville jeg bli grillet for arbeidet mitt (som var veldig godt) eller trakassert for utseende mitt. Eller ville det bli begge deler i samme samtale? Det var på den måten i årevis, skriver hun.

Boylan (36) jobbet for Cuomo-administrasjonen fra mars 2015 til oktober 2018.

Cuomos pressetalsperson Caitlin Girouard avviser anklagene og sier «det er ingen sannhet» i dem.

Boylan kom ikke med utdypende detaljer om den påståtte trakasseringen i meldingene, og hun tvitret at hun ikke ønsket å snakke med journalister.

– Jeg er veldig for å anerkjenne opplevelsen til utallige andre kvinner og sørge for at overgrep stanser, skriver hun.

Trakasseringsanklagene kommer i kjølvannet av at flere medier har meldt at Cuomo (63) vurderes for jobben som justisminister i påtroppende president Joe Bidens nye administrasjon.

Boylan har stilt til valg for å bli bydelsleder på Manhattan.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.