Mannen kjørte bilen i stor fart inn i en gågate i byen torsdag. Bilen hadde franske registreringsskilt, opplyser politiet. Den pågrepne mannen skal ha vært kledd i kamuflasje. 

Både politi og soldater er satt inn i området etter episoden, melder Reuters.

– Rundt klokken 11 på morgenen kjørte et kjøretøy i høy hastighet inn i De Meir (gatenavnet) slik at fotgjengere måtte hoppe til siden, sa en talsmann for politiet på en pressekonferanse, ifølge The Telegraph. 

Ifølge politisjefen i Antwerpen, Serge Muyters, er den pågrepne mannen av nordafrikansk opprinnelse. Mannens identitet og eventuelle motiv er ikke kjent.

Det har ikke vært rapportert om skader. 

Nyheten kommer under 24 timer etter terrorangrepet i London der fire personer ble drept, deriblant en gjerningsmann og en politimann. 

Gjerningsmannen skal ha kjørt ned en rekke personer med bil på Westminster-broen før han gikk til angrep på en politimann med kniv utenfor parlamentet. 

Mannen var tidligere etterforsket for ekstremisme. Den ytterliggående islamistgruppen IS har påtatt seg ansvaret for angrepet. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Porsche med plass
Porsche kommer med en Sport Turismo variant av Panamera som kombinerer tøff design med god plass.
00:47
Publisert: