Ifølge avisa ble det søndag gjennomført en ransakelse i hjemmet til Maradonas lege, Leopoldo Luque, og i legekontoret hans. Luque var Maradonas private lege og behandlet ham fram til han døde onsdag.

Luque var også legen som behandlet Maradona da han ble operert for hjerneslag tidligere i måneden.

Ifølge Clarín etterforskes Luque for uaktsomt drap og for å ha brutt en lov som omhandler det å etterlate noen i en hjelpeløs tilstand. Strafferammen for begge siktelsene er fengsel fra to til seks år.

Søndagens ransakelse kommer etter at Maradonas døtre, Dalma, Giannina og Jana, krevde innsyn i hvilke medisiner Luque og hans legeteam skrev ut til Maradona i de siste månedene av livet hans.

Det er ventet at Luque vil bli avhørt i løpet av søndagen eller mandagen.

Mer enn 30 politifolk deltok i søndagens razzia, der Maradonas medisinske journal var blant tingene de lette etter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.