Det var fjernsynsstasjonen TV 2 Fyn som først meldte at flere mennesker hadde mistet livet i ulykken. Litt senere opplyste det statlige togselskapet DSB at seks personer er døde.

Tidligere hadde DSB meldt at åtte mennesker hadde fått lettere skader.

Årsaken til at lyntoget måtte bremse, er ikke endelig bekreftet. Men Banedanmark opplyser til dansk TV 2 at toget ble truffet av deler av taket på et godstog. Det kjørte i motsatt retning, lastet med øl.

Lyntoget var på vei til København, mens godstoget skulle til Fyn. Både ambulanser og politi ble sendt til stedet etter ulykken. Togavganger mellom Korsør og Nyborg ble innstilt.

Storebæltsbroen var onsdag morgen stengt for veitrafikk på grunn av uvær og kraftig vind. Flere andre steder i Danmark er togtrafikken stegt som følge av nedblåste trær og kjøreledninger.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Sikker på at Frp ikke ønsker å gi fra seg regjeringsmakt
01:51
Publisert: