Theresa May og hennes konservative parti forhandler med det nordirske partiet DUP om støtte til en mindretallsregjering. Nå vil de utsette å kunngjøre resultatet på grunn av den tragiske storbrannen i en boligblokk i London, ifølge BBC.

Kilder i DUP sier til BBC at de to sidene er nær ved en avtale, men at brannen gjør det upassende å komme med en kunngjøring onsdag. På grunn av dette vil sluttforhandlingene bli utsatt til neste uke.

Hvis avtalen utsettes, vil også Dronningens tale, som skal være på mandag, bli utsatt. Da vil også starten på Brexit-forhandlingene bli utsatt, ifølge BBC.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Transocean-saken kort oppsummert: Her er hovedpunktene i kritikken mot Økokrim
Granskingsrapporten om Økokrims håndtering av Transocean-saken ble overlevert Riksadvokaten tirsdag. Økokrim-sjef Trond Eirik Schea er enig i at det ble begått feil i saken.
01:43
Publisert: