Storbritannias statsminister Boris Johnson forbereder sin tale til den årlige konservative partikonferansen 1. oktober 2019. Partikonferansen fant sted i i Manchester, England.
Storbritannias statsminister Boris Johnson forbereder sin tale til den årlige konservative partikonferansen 1. oktober 2019. Partikonferansen fant sted i i Manchester, England. (Foto: Getty Images)
Selgere samler kokosnøtt blader som skal selges under hinduenes Durga Puja festivalen i Chennai, India. Den fem dager lange festivalen som markerer det godes seier over det onde.
Selgere samler kokosnøtt blader som skal selges under hinduenes Durga Puja festivalen i Chennai, India. Den fem dager lange festivalen som markerer det godes seier over det onde. (Foto: Arun Sanikar/AFP/NTB Scanpix)
Kim Phuc Phan Thi poserer foran det ikoniske bildet av seg selv som barn i Unescos hovedkvarter i Paris. 47 år etter at fotograf Nick Uts bilde Napalmjenta ble publisert for første gang, er Kim Phuc Phan Thi i Paris i forbindelse med utgivelsen av boken hennes «Sauv e de l'enfer» (Reddet fra helvete), skrevet for å fortelle historien om den åndelige reisen som brakte henne til ro. Kim Phuc Phan Thi ble alvorlig skadet av napalm som ble sluppet over landsbyen hennes under Vietnamkrigen.
Kim Phuc Phan Thi poserer foran det ikoniske bildet av seg selv som barn i Unescos hovedkvarter i Paris. 47 år etter at fotograf Nick Uts bilde Napalmjenta ble publisert for første gang, er Kim Phuc Phan Thi i Paris i forbindelse med utgivelsen av boken hennes «Sauv e de l'enfer» (Reddet fra helvete), skrevet for å fortelle historien om den åndelige reisen som brakte henne til ro. Kim Phuc Phan Thi ble alvorlig skadet av napalm som ble sluppet over landsbyen hennes under Vietnamkrigen. (Foto: Geoffroy van der Hasselt/AFP/NTB Scanpix)
USAs president Donald Trump og den finske presidenten Sauli Niinisto holder en felles pressekonferanse i østrommet i Det hvite hus 2. oktober 2019 i Washington, D. C.e to lederne diskuterte angivelig trådløs 5G-teknologi og europeisk og arktisk sikkerhet da de møttes i Det hvite hus.
USAs president Donald Trump og den finske presidenten Sauli Niinisto holder en felles pressekonferanse i østrommet i Det hvite hus 2. oktober 2019 i Washington, D. C.e to lederne diskuterte angivelig trådløs 5G-teknologi og europeisk og arktisk sikkerhet da de møttes i Det hvite hus. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)
En festivaldeltager har stukket spyd gjennom kinnene under den årlige vegetarfestivalen i Phuket. Festivalen begynner den første kvelden i den niende månemåneden og varer i ni dager, med mange religiøse hengivne som slynger seg med sverd, gjennomborer kinnene med skarpe gjenstander og begikk andre smertefulle handlinger for å rense seg selv og påta seg fellesskapets synder.
En festivaldeltager har stukket spyd gjennom kinnene under den årlige vegetarfestivalen i Phuket. Festivalen begynner den første kvelden i den niende månemåneden og varer i ni dager, med mange religiøse hengivne som slynger seg med sverd, gjennomborer kinnene med skarpe gjenstander og begikk andre smertefulle handlinger for å rense seg selv og påta seg fellesskapets synder. (Foto: Miladen Antonov/AFP/NTB Scanpix)
Irakiske demonstranter deltar i en demonstrasjon mot statlig korrupsjon, sviktende offentlige tjenester og arbeidsledighet, i den irakiske hovedstaden Bagdad 4. oktober. Irakiske sikkerhetsstyrker sa at «uidentifiserte snikskyttere» drepte fire mennesker under opptøyene.
Irakiske demonstranter deltar i en demonstrasjon mot statlig korrupsjon, sviktende offentlige tjenester og arbeidsledighet, i den irakiske hovedstaden Bagdad 4. oktober. Irakiske sikkerhetsstyrker sa at «uidentifiserte snikskyttere» drepte fire mennesker under opptøyene. (Foto: Ahmad Al-rubaye/AFP/NTB Scanpix)
Den tidligere presidenten for Frankrike, Jacques Chirac, som døde i en alder av 86 år, ble begravd på Montparnasse-kirkegården i Paris mandag.
Den tidligere presidenten for Frankrike, Jacques Chirac, som døde i en alder av 86 år, ble begravd på Montparnasse-kirkegården i Paris mandag. (Foto: Laurent Van Der Stockt/Getty Images)
Turister tar bilder mens varmluftsballonger glir over Goreme-distriktet i den historiske Cappadocia-regionen i Tyrkia 30. september 2019. Cappadocia er bevart som et UNESCOs verdensarvsted og er kjent for sine skorsteinsbergarter, varmluftsballongturer, underjordiske byer og boutiquehoteller skåret ut i steiner.
Turister tar bilder mens varmluftsballonger glir over Goreme-distriktet i den historiske Cappadocia-regionen i Tyrkia 30. september 2019. Cappadocia er bevart som et UNESCOs verdensarvsted og er kjent for sine skorsteinsbergarter, varmluftsballongturer, underjordiske byer og boutiquehoteller skåret ut i steiner. (Foto: Anadolu Agency/Anadolu Agency /Getty Images)

*(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.