Mens hele verden er satt i alarmberedskap fortsetter koronaviruset å sette sitt preg på kinesisk hverdagsliv. Så langt er over 40.000 personer smittet og over 1000 er døde av viruset, ifølge tall fra Verdens helseorganisasjon (WHO).

Det arbeides intenst over hele verden med å utvikle en vaksine. Noen få kinesiske pasienter har fått prøve en lovende vaksine utviklet av et amerikansk selskap. Men så langt finnes det ingen vellykket vaksine.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

En lastebil sprøyter ut desinfeksjonsmiddel i gatene i Jianghan i Kina. Myndighetene prøver ut stadig nye tiltak i kampen mot viruset.
En lastebil sprøyter ut desinfeksjonsmiddel i gatene i Jianghan i Kina. Myndighetene prøver ut stadig nye tiltak i kampen mot viruset. (Foto: China Daily/Reuters/NTB Scanpix)
Bryllupet ble kanskje ikke akkurat som planlagt for disse parene. I en massebryllupssermoni i Gapyeong i Sør-Korea ble finstasen supplert med ansiktsmaske.
Bryllupet ble kanskje ikke akkurat som planlagt for disse parene. I en massebryllupssermoni i Gapyeong i Sør-Korea ble finstasen supplert med ansiktsmaske. (Foto: Ahn Young-joon/AP/NTB scanpix)
En kvinne spaserer gjennom en dusj av desinfikasjonsspray ved inngangen til boligkompleks i Tianjin i Kina.
En kvinne spaserer gjennom en dusj av desinfikasjonsspray ved inngangen til boligkompleks i Tianjin i Kina. (Foto: Reuters/NTB Scanpix)
Ikke alle bærer ensfargede munnbind. Denne damen er åpnebart fan av Minni Mus.
Ikke alle bærer ensfargede munnbind. Denne damen er åpnebart fan av Minni Mus. (Foto: STR/AFP/NTB Scanpix)
En malaysisk soldat står vakt utenfor nasjonalpalasset i Kualu Lumpur. Stram og stolt, med ansiktsmaske.
En malaysisk soldat står vakt utenfor nasjonalpalasset i Kualu Lumpur. Stram og stolt, med ansiktsmaske. (Foto: Lim Huey Teng/Reuters/NTB Scanpix)
Ekstraordinært sandslott bygget av den indiske artisten Sadarsan Pattnaik, som her legger siste hånd på verket på stranden i Puri.
Ekstraordinært sandslott bygget av den indiske artisten Sadarsan Pattnaik, som her legger siste hånd på verket på stranden i Puri. (Foto: AFP/NTB Scanpix)
Koronaviruset setter sitt preg på de fleste arbeidsplasser i Kina. Her fra et auksjonshus i i Kunming.
Koronaviruset setter sitt preg på de fleste arbeidsplasser i Kina. Her fra et auksjonshus i i Kunming. (Foto: Reuters/NTB Scanpix)
Vietnamesere som er flydd ut fra Wuhan måtte alle ha beskyttelsesdrakter på ved ankomst til Van Don-flyplassen i hjemlandet.
Vietnamesere som er flydd ut fra Wuhan måtte alle ha beskyttelsesdrakter på ved ankomst til Van Don-flyplassen i hjemlandet. (Foto: Reuters/NTB Scanpix)
Handelen lammes også av viruset. En enslig kvinne går gjennom et kjøpesenter i Beijing.
Handelen lammes også av viruset. En enslig kvinne går gjennom et kjøpesenter i Beijing. (Foto: STR/AFP/NTB Scanpix)