Aleppo ligger i ruiner. Pro-Assad tropper i Jisr al-Haj området av den syriske millionbyen kjemper for å ta kontrollen fra opprødsstyrkene onsdag.
Aleppo ligger i ruiner. Pro-Assad tropper i Jisr al-Haj området av den syriske millionbyen kjemper for å ta kontrollen fra opprødsstyrkene onsdag. (Foto: George Ourfalian/AFP/NTB Scanpix)
Et oversiktsbilde viser bygninger i brann i nabolaget al-Zabdiyaav. Syriske regjeringsstyrker fortsatte angrepet mot de opprørskontrollerte områdene av Aleppo onsdag. 
Et oversiktsbilde viser bygninger i brann i nabolaget al-Zabdiyaav. Syriske regjeringsstyrker fortsatte angrepet mot de opprørskontrollerte områdene av Aleppo onsdag.  (Foto: AFP/NTB Scanpix)
En skadet syrisk kvinne fra bydelen al-Sukari i Aleppo blir hjulpet ombord en lastebil i et forsøk på å få henne i sikkerhet onsdag. 
En skadet syrisk kvinne fra bydelen al-Sukari i Aleppo blir hjulpet ombord en lastebil i et forsøk på å få henne i sikkerhet onsdag.  (Foto: George Ourfalian/AFP/NTB Scanpix)
Regjeringsstyrker patruljerer den nordlige delen av Aleppo onsdag. 
Regjeringsstyrker patruljerer den nordlige delen av Aleppo onsdag.  (Foto: George Ourfalian/AFP/NTB Scanpix)
Sivile flra al-Sukari nabolaget flykter fra den regjeringstyrte offensiven mot opprørskontrollerte områder av Aleppo onsdag. 
Sivile flra al-Sukari nabolaget flykter fra den regjeringstyrte offensiven mot opprørskontrollerte områder av Aleppo onsdag.  (Foto: George Ourfaliani/AFP/NTB Scanpix)
Regjeringsstyrker patruljerer den nordlige delen av Aleppo onsdag.
Regjeringsstyrker patruljerer den nordlige delen av Aleppo onsdag. (Foto: George Ourfaliani/AFP/NTB Scanpix)
Soldater lojale mot regjeringsstyrkene under det avgjørende slaget om Aleppo. 
Soldater lojale mot regjeringsstyrkene under det avgjørende slaget om Aleppo.  (Foto: George Ourfaliani/AFP/NTB Scanpix)
Barn fyller vannkanner med vann i en opprørskontrollert del av Aleppo. 
Barn fyller vannkanner med vann i en opprørskontrollert del av Aleppo.  (Foto: Abdalrhman Ismail/Reuters/NTB Scanpix)
Røyk fyller luften i et oprørskontrollert område av Aleppo. 
Røyk fyller luften i et oprørskontrollert område av Aleppo.  (Foto: Karam Al-Masri/AFP/NTB Scanpix)
Et oversiktsbilde av Aleppo viser røyk over den krigsherjede byen. 
Et oversiktsbilde av Aleppo viser røyk over den krigsherjede byen.  (Foto: AFP/NTB Scanpix)
En syrisk politimann holder vakt ved en rekke busser som skal brukes til å evakuere sivile fra Aleppo torsdag.
En syrisk politimann holder vakt ved en rekke busser som skal brukes til å evakuere sivile fra Aleppo torsdag. (Foto: AFP/NTB Scanpix)
Syrisk Røde Halvmåne personell venter på utsiden av Aleppo torsdag.
Syrisk Røde Halvmåne personell venter på utsiden av Aleppo torsdag. (Foto: AFP/NTB Scanpix)
En skadet mann blir hjulpet i det opprørskontrollerte al-Amiriyah området av Aleppo. Sivile og opprørere ventet torsdag fortsatt på å bli evakuert fra bydelen og over til den regjeringskonrollerte delen Ramoussa. 
En skadet mann blir hjulpet i det opprørskontrollerte al-Amiriyah området av Aleppo. Sivile og opprørere ventet torsdag fortsatt på å bli evakuert fra bydelen og over til den regjeringskonrollerte delen Ramoussa.  (Foto: Karam Al-Masria/AFP/NTB Scanpix)