Høyrepopulisten Bolsonaro deltok på et valgmøte i byen Juiz de Fora nord for Rio de Janeiro torsdag da han ble stukket i mageregionen.

Sønnen Flavio Bolsonaro skriver på Twitter at faren bare ble lettere såret og at han har det bra.

Det er valg i Brasil 7. oktober, og Jair Bolsonaro ligger foreløpig på andreplass på meningsmålingene, et godt stykke bak tidligere president Luiz Inacio Lula da Silva.

Men ettersom Lula da Silva sitter fengslet for korrupsjon, er det tvilsomt om han får lov å stille. Dermed er Bolsonaro favoritt til å vinne valget.

Jair Bolsonaro har sagt at han ikke tror på menneskeskapte klimaendringer, og han har uttrykt seg svært kritisk både om homofile og om svarte. Han er tidligere militær og har uttalt seg fordelaktig om militærregimene som styrte Brasil på 1960- og 1970-tallet.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Mens boligprisene var i ferd med å doble seg, dukket «ninja-lånene» opp
Så skjedde det stikk motsatte av det systemet trengte.
01:45
Publisert: