13. juli 2016: David Cameron trakk seg som statsminister dagen etter folkeavstemningen. Han gikk formelt av 13. juli. Cameron ville holde en folkeavstemning for å styrke enheten i Det konservative partiet. Veddemålet til Cameron endte som vi vet med et stort mageplask, og fikk på dette bilde en trøsteklem fra kona Samantha og barna deres.
13. juli 2016: David Cameron trakk seg som statsminister dagen etter folkeavstemningen. Han gikk formelt av 13. juli. Cameron ville holde en folkeavstemning for å styrke enheten i Det konservative partiet. Veddemålet til Cameron endte som vi vet med et stort mageplask, og fikk på dette bilde en trøsteklem fra kona Samantha og barna deres. (Foto: Peter Nicholls/Reuters/NTB Scanpix)
28. juni 2016: Under en uke etter brexit-avgjørelsen firer et medlem av Europakommisjonen det britiske flagget under en samling i Brussel. Fra EUs ståsted er det viktig at britene ikke får en bedre avtale utenfor EU. Britiske myndigheter er opptatt av styrket suverenitet og vise at de ikke vil være ettergivende i forhandlingene.
28. juni 2016: Under en uke etter brexit-avgjørelsen firer et medlem av Europakommisjonen det britiske flagget under en samling i Brussel. Fra EUs ståsted er det viktig at britene ikke får en bedre avtale utenfor EU. Britiske myndigheter er opptatt av styrket suverenitet og vise at de ikke vil være ettergivende i forhandlingene. (Foto: Thierry Charlier/AFP/NTB Scanpix)
13. juli 2016: Etter at David Cameron gikk av som statsminister, ble tidligere innenriksminister Theresa May utnevnt som hans etterfølger. May sto på Camerons side og stemte for å bli værende i EU. Her hilste hun på folket utenfor statsministerboligen i Downing Street 10 sammen med ektemannen Philip May.
13. juli 2016: Etter at David Cameron gikk av som statsminister, ble tidligere innenriksminister Theresa May utnevnt som hans etterfølger. May sto på Camerons side og stemte for å bli værende i EU. Her hilste hun på folket utenfor statsministerboligen i Downing Street 10 sammen med ektemannen Philip May. (Foto: Christopher Furlong/Getty Images)
3. september 2016:  Såkalte «remain»-tilhengere tok til gatene i London for å vise sin misnøye med resultatet av folkeavstemningen. Over 60 prosent av briter over 65 år stemte for å forlate EU, mens flertallet av de unge var negative til brexit, ifølge analyseselskapet YouGov.
3. september 2016:  Såkalte «remain»-tilhengere tok til gatene i London for å vise sin misnøye med resultatet av folkeavstemningen. Over 60 prosent av briter over 65 år stemte for å forlate EU, mens flertallet av de unge var negative til brexit, ifølge analyseselskapet YouGov. (Foto: Marcus Vallance/Barcroft Media via Getty Images)
3. september 2016 : 51,9 prosent av britene, inkludert disse to, stemte 23. juni i fjor for at Storbritannia skal forlate EU. I månedene etter folkeavstemningen hardnet frontene for og mot brexit kraftig til. Det hersker fortsatt tvil om britene garantert vil melde seg ut av EU.
3. september 2016 : 51,9 prosent av britene, inkludert disse to, stemte 23. juni i fjor for at Storbritannia skal forlate EU. I månedene etter folkeavstemningen hardnet frontene for og mot brexit kraftig til. Det hersker fortsatt tvil om britene garantert vil melde seg ut av EU. (Foto: Justin Tallis/AFP/NTB Scanpix)
29. mars 2017: Theresa May skrev under på skilsmissebrevet fra EU i slutten av mars. Dette uløste formelt artikkel 50 i Lisboa-traktaten – startskuddet for partene til å bli enige om en avtale innen to år. En kurer brakte brevet videre til Brussel og EU-president Donald Tusk.
29. mars 2017: Theresa May skrev under på skilsmissebrevet fra EU i slutten av mars. Dette uløste formelt artikkel 50 i Lisboa-traktaten – startskuddet for partene til å bli enige om en avtale innen to år. En kurer brakte brevet videre til Brussel og EU-president Donald Tusk. (Foto: Emmanuel Dunand/AFP/NTB Scanpix)
5. april 2017: Nigel Farage, tidligere partileder i Storbritannias uavhengighetsparti Ukip, fikk oppmerksomheten han ønsket i Europaparlamentet i april. Farage anklaget EU for å opptre som mafia. Ukip er et euroskeptisk parti og heiet frem brexit.
5. april 2017: Nigel Farage, tidligere partileder i Storbritannias uavhengighetsparti Ukip, fikk oppmerksomheten han ønsket i Europaparlamentet i april. Farage anklaget EU for å opptre som mafia. Ukip er et euroskeptisk parti og heiet frem brexit. (Foto: Sebastien Bozoni/AFP/NTB Scanpix)
6. april 2017: Storbritannias statsminister Theresa May tok imot EUs president Donald Tusk i april i år for å diskutere brexit. Skjebnen til Storbritannia utenfor EU er som kjent fortsatt svært uklar på ettårsdagen for brexit. Tusk uttalte torsdag at han fortsatt drømmer om at brexit ikke skal skje. 
6. april 2017: Storbritannias statsminister Theresa May tok imot EUs president Donald Tusk i april i år for å diskutere brexit. Skjebnen til Storbritannia utenfor EU er som kjent fortsatt svært uklar på ettårsdagen for brexit. Tusk uttalte torsdag at han fortsatt drømmer om at brexit ikke skal skje.  (Foto: Anadolu Agency/Getty Images)
8. juni 2017: Statsminister Theresa May utlyste nyvalg i april i et håp om å sikre seg et enda sterkere mandat med flere seter i parlamentet. I stedet tapte May flertallet, til fordel for hovedmotstanderen Labour og partileder Jeremy Corbyn (bildet).
8. juni 2017: Statsminister Theresa May utlyste nyvalg i april i et håp om å sikre seg et enda sterkere mandat med flere seter i parlamentet. I stedet tapte May flertallet, til fordel for hovedmotstanderen Labour og partileder Jeremy Corbyn (bildet). (Foto: Leon Neal/Getty Images)
9. juni 2017: Debatten i Storbritannia går nå på hvorvidt det går mot en «myk» eller «hard» brexit. «Myk brexit»: Sikrer britene tilgang på det indre markedet. «Hard brexit»: Et fullstendig brudd med EU og dermed EUs indre marked.
9. juni 2017: Debatten i Storbritannia går nå på hvorvidt det går mot en «myk» eller «hard» brexit. «Myk brexit»: Sikrer britene tilgang på det indre markedet. «Hard brexit»: Et fullstendig brudd med EU og dermed EUs indre marked. (Foto: Adrian Dennis/AFP/NTB Scanpix)
19. juni 2017: Mandag denne uken startet de offisielle brexit-forhandlingene. Brexit-minister David Davis og EUs sjefforhandler Michel Barnier ble enige om organiseringen av arbeidet. Barnier sendte et litt uheldig signal da han skulle rette på brillene under pressekonferansen.
19. juni 2017: Mandag denne uken startet de offisielle brexit-forhandlingene. Brexit-minister David Davis og EUs sjefforhandler Michel Barnier ble enige om organiseringen av arbeidet. Barnier sendte et litt uheldig signal da han skulle rette på brillene under pressekonferansen. (Foto: Eric Vidal/Reuters/NTB Scanpix)
21. juni 2017: Onsdag åpnet dronning Elizabeth parlamentet. Hun forsikret befolkningen om at regjeringen vil sikre en best mulig brexit-avtale. Flere britiske medier kommenterte hattevalget. Forsøkte dronningen å sende et signal ved å ta på seg en hatt som til forveksling lignet EU-flagget?
21. juni 2017: Onsdag åpnet dronning Elizabeth parlamentet. Hun forsikret befolkningen om at regjeringen vil sikre en best mulig brexit-avtale. Flere britiske medier kommenterte hattevalget. Forsøkte dronningen å sende et signal ved å ta på seg en hatt som til forveksling lignet EU-flagget? (Foto: Carl Court/AFP/NTB Scanpix)