Den sveitsiske storbanken Credit Suisse skal ha rådet sine mest velstående kunder til å vurdere flytting av eiendeler ut av Storbritannia på grunn av usikkerheten omkring brexit, skriver Financial Times, som viser til ikke-navngitte kilder, tirsdag.

Formuesforvaltere i London skal allerede ha opplevd en sterk økning i antall henvendelser fra kunder som ønsker å flytte midler ut av Storbritannia.

FT omtalte så sent som i oktober at flere mangemillionærer har etablert investeringskontoer på øyene i Den engelske Kanal (Jersey, Guernsey) og Sveits.

Credit Suisse skal ha rådet sine kunder til å akselerere utflyttingen før avstemmingen om brexit-forslaget i det britiske parlamentet i begynnelsen av januar, ifølge FT.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Slik driver han en av Rema-butikkene med størst omsetning i landet
– Jeg gjør ingenting som ikke gir meg omsetning, sier Johnny Karlsen på Rema 1000 Bekkestua.
01:23
Publisert: