Fotballspilleren Cristiano Ronaldos agentbyrå har lagt fram dokumenter som viser at portugiseren har verdier tilsvarende 1,8 milliarder kroner utenfor de spanske grensene.

Dokumentasjonen ble gitt til skattemyndighetene i mars, men offentliggjøres først nå på grunn av svindelanklagene, skriver den spanske avisen AS , gjengitt av TV 2.

– Dette dokumentet bekrefter at skattemyndighetene har kjennskap til alle Cristiano Ronaldos verdier og inntekt. Spilleren vil ikke komme med noen flere uttalelser om dette. Som vi har kommunisert tidligere har spilleren tilfredsstilt sine skatteplikter siden starten av sin profesjonelle karriere, skriver agentbyrået Gestifute i en uttalelse.

Ronaldo har blitt anklaget for å skjule verdier for over én milliard kroner i skatteparadis etter såkalte «football leaks», en lekkasje av dokumenter tilknyttet spillere og klubber.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Årets gasellevinner: - Ikke gjør som oss
Norsk Oppdrettsservice er årets nasjonale gasellevinner. Dette er deres tips til andre som vil lykkes som gründere.
00:41
Publisert: