– Han bare stakk tungen ned i halsen min. Jeg var i hans grep og kunne ikke komme løs, sier Amy Dorris i et eksklusivt intervju med avisen The Guardian.

Trump avviser alt via sine advokater.

Dorris sier at Donald Trump tvang seg på henne i en Vip-losje under tennisturneringen US Open i New York høsten 1997. Han skal ha tafset på henne og tvunget tungen inn i munnen hennes da hun var på vei ut av toalettet i losjen.

Dorris var på dette tidspunktet 24 år og tilknyttet et modellbyrå i Florida, mens eiendomsmagnaten Trump var 51 år og gift med sin andre kone Marla Maples.

Donald Trump og  hans daværende kone Marla Maples på boksekamp. De to skilte seg i 1999.
Donald Trump og hans daværende kone Marla Maples på boksekamp. De to skilte seg i 1999. (Foto: Anonymous/AP/NTB)

Kjæresten var Trump-venn

Dorris' versjon av hendelsene bekreftes overfor The Guardian av hennes mor og venner hun fortalte om tildragelsen like etter at det skjedde. Hun har dokumentert møter med Trump på tennisturneringen og i hans kontorer på de aktuelle tidspunktene.

Dorris møtte Trump gjennom sin daværende kjæreste Jason Binn (52), en kjent amerikansk entreprenør og publisist. Binn omtalte Trump som sin beste venn på den tiden overgrepet mot hans daværende kjæreste skal ha skjedd. Binn satt bare noen meter unna da Trump ventet på Dorris utenfor toalettet.

Binn har ikke villet kommentere Dorris' påstander, men Trumps advokater hevder han ikke har noen erindring om at noe slikt har skjedd.

Trump sier Biden har psykiske problemer
USAs president Donald Trump holdt søndag kveld sitt første valgmøte innendørs på flere måneder og trosset et lokalt koronaforbud mot å samle mer enn 50 mennesker.
00:47
Publisert:

Dorris sier hun vurderte å stå frem med sin historie i 2016, da en rekke andre kvinner sto frem med lignende beskyldninger mot Trump. Hun sier hun lot være av hensyn til familien og sine to små døtre.

Minst 25 kvinner

Nå som hennes tvillingdøtre er tenåringer vil hun være et godt eksempel og understreke at det ikke er greit med slik oppførsel. Hun understreker også at det amerikanske folket har rett til å vite hva slags mann som er deres president.

Minst 25 kvinner har nå stått frem med anklager om seksuell trakassering mot Trump. Presidenten har også betalt en pornostjerne og en tidligere elskerinne for å ikke snakke om deres forhold.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.