Rex Tillerson, som var Trumps utenriksminister fram til han ble sparket i mars, kom fredag med uttalelser fra sin tid i jobben som satte presidenten i et dårlig lys.

Tillerson sa blant annet at det var «vanskelig å jobbe for en mann som er ganske udisiplinert, ikke liker å lese, ikke leser rapporter» og at Trump i stedet bare stolte på sine egne instinkter.

I tillegg sa han at han ofte måtte fortelle presidenten at det han ønsket å gjøre var ulovlig.

Trump svarte på Tillersons kommentarer med en Twitter-melding der han sier at han «ikke hadde den mentale kapasiteten som behøves. Han var dum som et brød og jeg kunne ikke bli kvitt ham fort nok. Han var lat som pokker.».

I samme melding benyttet han muligheten til å rose Tillersons arvtaker, Mike Pompeo.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Hassan var fredsprisvinner Nadia Murads lærer. Her står han ved stedet hennes mor ble slaktet sammen med 77 andre eldre kvinner
Nå smugler han jenter ut fra IS-slaveri.
02:14
Publisert: