Mueller etterforsker mulig russisk innblanding og samarbeid mellom Donald Trumps valgkampapparat og russerne før presidentvalget i 2016.

Spørsmålene Mueller har sendt Trump handler om russisk innblanding, ikke om hvorvidt Trump har hindret Russland-etterforskningen, opplyser en kilde som er kjent med saken til Reuters.

Møte med russisk advokat

Noen av temaene presidenten vil få spørsmål om dreier seg et møte i juni 2016 mellom presidents sønn Donald Trump jr., andre medlemmer av Trump-kampanjen og en gruppe russere, opplyser kilden.

I juni skal Trump jr. ha møtt en russisk advokat i Trump Tower. Kort tid etterpå skal han ha møtt Trumps svigersønn Jared Kushner, den daværende sjefen for Trumps valgkamp, Paul Manafort, og den russiske advokaten Natalja Veselnitskaja.

Presidenten skal ha møtt advokatene sine i forbindelse med spørsmålene han har fått. En av hans advokater, Rudy Giuliani, har ikke overfor Reuters ikke ønsket å kommentere saken. Det har heller ikke talsperson for Russland-etterforskningen, Peter Carr.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dette må du ha et veldig godt svar på under jobbintervjuet
Jobbintervju-ekspertene gir deg alle tipsene.
02:42
Publisert: