Opplysningene stammer angivelig fra FBIs tidligere fungerende direktør Andrew McCabe, som CBS har intervjuet.

De hemmelige møtene fant sted i løpet av uken etter at Trump sparket FBI-sjefen James Comey, ifølge Scott Pelley, journalisten som intervjuet McCabe.

I møtene så man angivelig på muligheten for å få samlet visepresident Mike Pence og et flertall av regjeringen for å fjerne Trump som USAs president ved å ta i bruk det 25. grunnlovstillegget. Det åpner for å fjerne presidenten hvis vedkommende ikke er i stand til å utføre jobben.

Intervjuet med McCabe vil bli sendt søndag. Et utdrag av intervjuet ble offentliggjort torsdag, og her forteller McCabe om hvordan han startet etterforskning av Trump. Formålet var å undersøke hans forbindelser til Russland og vurdere om Trump hadde forsøkt å hindre arbeidet til USAs politi og rettsvesen.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Støvete atmosfære
DN tester jevnlig hoteller, og har denne gangen testen Hotel Bastion i Skippergata i Oslo. På sin egen nettside markedsfører Bastion seg som «et hotell med særegen personlighet, unikt design og deilig atmosfære». Selv om vår tester ikke finner noen
02:33
Publisert: