– Jeg håper at jeg med dette møtet og mitt besøk i USA er med på å bygge opp en solid tillit mellom landene på lederskapsnivå. Jeg ønsker å vise folket vårt og hele verden at USA og Japan har en stødig allianse, sa Abe under et møte med næringslivsledere i USA.

Når han og Trump møtes i Washington, skjer det først på formelt vis i Det hvite hus, der de skal holde en pressekonferanse. Deretter skal de drøfte detaljer knyttet til det økonomiske samarbeidet mellom USA og Japan. 

Den japanske statsministeren har med seg en svær investeringspakke tilsvarende 1.260 milliarder kroner som skal bidra til å skape nye jobber i USA. 

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

USAs dyreste hjem til salgs
Det kan se ut som et hotell, men dette er hus i Los Angeles til salgs for den svimlende summen 250 millioner dollar. I norske kroner er det 2 milliarder og nesten 85 millioner. Det gjør huset til det dyreste på markedet i USA.
01:26
Publisert: