Avisen har tagget og gått gjennom 14.000 meldinger i løpet av to år og altså funnet at rundt én av ni var en eller annen form for fornærmelse.

De to journalistene fant ut at Trump har valgt ut et par hovedfiender og angriper dem inntil de ikke lenger er truende nok til å fortsatt fange hans interesse. Disse kastet han fornærmelser mot i uker eller måneder.

Jeb Bush, Marco Rubio, Ted Cruz og Hillary Clinton har alle fanget hans oppmerksomhet på denne måten; nesten én av tre fornærmelser i løpet av de siste to årene har vært rettet mot dem.

I artikkelen heter det videre at dersom Trump fortsetter å bruke Twitter som president på samme måte, kan vi få se nye skyteskiver. Foreløpig fyller nyhetsmedier som CNN og The New York Times den rollen.

For øvrig toppet Twitter-fornærmelsene seg i august da demokratene holdt sitt landsmøte. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Bilen for deg med liten familie og mye penger
Audi S5 er kanskje den beste allrounderen av alle egobilene.
01:56
Publisert: