– President Trump er utrolig støttende overfor USAs militære personell, som risikerer livet hver dag for å holde landet vårt trygt, sa presidentens talsperson Sarah Huckabee Sanders tirsdag.

Trump lekte med tanken om en militærparade i Washington allerede før han ble innsatt som president.

Han la heller ikke skjul på sin begeistring for den tradisjonelle militærparaden på Champs-Élysées i Paris, da han besøkte sin franske kollega Emmanuel Macron i juni.

Diskuterte notat

Trump møtte tirsdag visejustisminister Rod Rosenstein for å diskutere offentliggjøringen av demokratenes FBI-notat.

Etterretningskomiteen i Representantenes hus stemte mandag for å offentliggjøre demokratenes notat om FBIs håndtering av Russland-etterforskningen. Trump har ut uken på å bestemme seg for om han stiller seg bak avgjørelsen.

Notatet er ment å tilbakevise republikanernes dokument som ble offentliggjort forrige uke. Der heter det at FBI og justisdepartementet har misbrukt sine posisjoner.

Tirsdag møtte Trump visejustisminister Rod Rosenstein for å diskutere ulikhetene mellom de to notatene, ifølge presidentens talsperson Sarah Huckabee Sanders.

– Vi går gjennom akkurat den samme prosedyren som vi gjorde med det tidligere notatet, som betyr at det skal gjennomgås både av sikkerhetsgrunner og juridiske grunner, sa Sanders.(Vilkår)

Stein Erik Hagen vil plante kunstig, lysende tre midt i Oslo
Kunstinstallasjonen er mer enn tre etasjer høy og har tusenvis av programmerbare LED-lys.
02:05
Publisert: