I et intervju med nyhetsbyrået Reuters reflekterer Trump over sine første 100 dager som president.

–Jeg elsket livet jeg hadde før. Jeg hadde så mange ting gående. Dette er mer arbeid enn tidligere. Jeg trodde det skulle være lettere, sier han.

Nord-Korea var et av temaene under intervjuet med Reuters.

- Det er risiko for at vi ender opp med en stor, stor konflikt med Nord-Korea. Absolutt, sa Trump.

I egen boble

Trump, som har vært kjendis store deler av livet, sier at han er vant med å ha lite privatliv, men uttrykker overraskelse over hvor lite han har nå.

Han synes fortsatt det er litt uvant å bli passet på av Secret Service 24 timer i døgnet, med de restriksjonene det fører med seg.

–Du lever virkelig i din egen boble, for du har denne massive beskyttelsen. Så du kan ikke gå hvor som helst.

Når Trump beveger seg ut fra Det hvite hus er det vanligvis i en limousin eller SUV. Han sier at han savner å sitte bak rattet selv.

–Jeg liker å kjøre. Jeg kan ikke kjøre lenger, sier presidenten.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Her spionerer to nordkoreanske soldater på Erna
Bevæpnede nordkoreanske soldater spionerte gjennom vinduene da statsminister Erna Solberg (H) krysset grensen fra sør til nord fredag.
01:05
Publisert: