– Folk, advokater og domstoler kan kalle det hva enn de vil, men jeg kaller det det vi trenger, og det det er: et INNREISEFORBUD, skriver presidenten i den første av fire twittermeldinger.

Videre beskriver han den redigerte versjonen justisdepartementet har sendt til amerikansk høyesterett som «utvannet» og «politisk korrekt».

Han ber også justisdepartementet om å fremskynde behandling av det utvannede forslaget i Høyesterett.

–Uansett kommer vi til å gjennomføre ekstrem ransakelse av folk som kommer til USA, for å holde landet vårt trygt. Domstolene er trege og politiske, skriver Trump.

(©NTB)

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

På klokkemessen snakker ingen om Apple Watch
De tradisjonelle klokkeprodusentene blir utfordret av elektronikkbransjen om å lage smartere produkter. Vi har snakket med fire produsenter som har hver sin tilnærming til hvordan klassiske ut kan bli «smartere».
03:11
Publisert: