To personer som var i bilen, ble pågrepet etter hendelsen ved hovedinngangen til presidentens gods, opplyser sheriffens kontor i Palm Beach County.

Det er ukjent om noen ble truffet av skuddene. Presidenten var ikke tilstede da hendelsen skjedde, men etter planen skal han tilbringe også denne helgen på Mar-a-Lago.

Hendelsen fant sted fredag formiddag lokal tid ved hovedinngangen til presidentens gods.

Utrykningspolitiet skal allerede ha innledet jakten på suv-en da den kjørte mot hovedinngangen og brøt sperringene. Da politiet løsnet skudd, raste bilen avgårde. Utrykningspolitiet fikk hjelp av et politihelikopter, og to personer ble pågrepet da de fant bilen. Det er foreløpig ukjent hvem de to var og hvorfor de handlet som de gjorde.

Mar-a-Lago har vært åsted for en rekke sikkerhetsbrudd siden Trump ble president.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.