– Det eneste jeg har gjort galt er å vinne valget som det var ventet at skulle vinnes av Crooked Hillary Clinton og demokratene. Problemet er at de glemte å drive valgkamp i en rekke stater, skriver Trump på Twitter onsdag kveld lokal tid.

«Crooked Hillary» (Kjeltring Hillary) er Trumps kallenavn på Hillary Clinton.

Donald Trumps tidligere advokat Michael Cohen erklærte seg tirsdag skyldig i banksvindel, unndragelse av inntektsskatt og ulovlig valgkampfinansiering. I retten sa han, uten å nevne navn, at hysj-pengene var utbetalt på vegne av «kandidaten til et føderalt embete», som viser til Trump.

Senere gikk Cohens advokat Lanny Davis ut og sa at Cohen vil bidra i Russland-etterforskningen og avklare hvorvidt Donald Trump visste om datainnbruddene hos Demokratene under valgkampen.

Trump selv reagerte med å rakke ned på Cohens advokatferdigheter på Twitter, samtidig som han beskyldte sin tidligere advokat for å dikte opp historier.

Presidenten opplyser onsdag kveld at han torsdag morgen klokken 6 lokal tid vil stille til intervju med TV-kanalen Fox News.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

- It´s for a good reason
Konserndirektør i Lyse Toril Nag sier hun har ikke har noen problemer med å være utpekt som høyrisikoperson i den globale databasen World-Check, også omtalt som "verdens største svarteliste".
01:20
Publisert: