– Når vi når fram til 2020, er Trump kanskje ikke engang president. Faktisk er han kanskje ikke engang en fri mann, sa hun søndag under et velgermøte i delstaten Iowa, ifølge CNN.

Uttalelsen markerer et kursskifte for senatoren som har avstått fra å angripe presidenten siden hun kunngjorde sitt presidentkandidatur. Men søndag inntok hun en langt krassere tone.

– Hvor mange etterforskninger er i gang nå? Det er ikke lenger kun Mueller-etterforskningen. Det er overalt, og det er alvorlige etterforskninger. Vi må se hva som skjer, la hun til.

Ordkriger

Trump og Warren har en lang historikk med ordkriger, som toppet seg da Warren hevdet at hun hadde delvis urfolksopphav, noe hun senere beklaget, etter flere måneder der Trump på sarkastisk vis omtalte henne som «Pocahontas».

I søndagens uttalelse sikter Warren til etterforskningen av Trumps valgkampstabs angivelige samarbeid med russiske tjenestemenn i forkant av valget 2016.

Spesialetterforsker Robert Mueller har både siktet, tiltalt og fengslet flere personer tilknyttet presidentens valgkampteam.

Den hyggelige nye jenta på teamet viser seg å være en skikkelig latsabb. Hva gjør du? Svaret får du i Mandagsmøtet!

– Karer, har dere kontroll? Petter Stordalen skal åpne Norges største hotell om kort tid. Rekker bygningsarbeiderne å bli ferdig til åpningsfesten?
02:06
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.