– President Trump oppfordret faktisk Elon Musk til å kjøpe Twitter før han egentlig gjorde det, fordi målet for vårt selskap er å bygge et samfunn hvor man deltar i en familievennlig og trygg ramme.

Det sa Devin Nunes, sjefen for Donald Trumps sosiale medier-selskap, Truth Social, da han deltok i et program på Fox Business Network denne uken.

Påstanden ble blankt avvist av Elon Musk fredag, ifølge CNBC.

– Det er feil. Jeg har ikke hatt noen kommunikasjon, direkte eller indirekte, med Trump, som har sagt at han vil holde seg kun til Truth Social, tvitret Musk fredag i et svar til The New York Post som omtalte uttalelsene til Nunes.

– Vi oppfordret Elon Musk til å kjøpe Twitter fordi noen må ta seg av disse tech-tyrannene, sa Nunes senere i intervjuet.

– Donald Trump ville forsikre seg om at det amerikanske folk fikk tilbake sin stemme og at internett var åpent, og det var det vi gjorde, la han til.

Siden Elon Musk startet oppkjøpet i Twitter har det vært spekulert i om han vil gjenåpne kontoen til Donald Trump, som har vært permanent suspendert fra Twitter siden stormingen av Kongressen i Washington, D.C. den 6. januar i fjor.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.