– Engelsk er andrespråket til Norges statsminister Erna Solberg, men likevel snakker hun bedre engelsk enn USAs president, skriver Jeffrey Guterman på Twitter.

De to statslederne møttes for første gang på tomannshånd i Det hvite hus onsdag. Etter møtet holdt de to en pressekonferanse i Det ovale kontor. Ifølge nettstedet Bustle , reagerte flere på at Trumps språkkunnskaper ble stilt i skyggen av Solbergs.

Erna: - Fikk inntrykk av at han var en normal mann med sans for humor
Erna Solberg om møtet med Donald Trump i Det hvite hus.
02:38
Publisert:

- Tre ganger så godt

– Det er virkelig deprimerende å se at den norske statsministeren har en bedre forståelse for det engelske språket enn det Trump selv har, skrev en twitterbruker.

– Den norske statsministeren har tre ganger så godt engelskspråk som den amerikanske presidenten. Og da er jeg sjenerøs, Donald Trump, skrev en annen.

Trumps formidlingsevne har lenge vært et tema. Ryktene har svirret om presidenten har vanskelig for å konsentrere seg, og det blir stadig påpekt at han ofte gjentar seg selv og at han nekter å lese bakgrunnsnotater.(Vilkår)

Meretes utvalgte: - Et veldig godt kjøp
Monterustico Dolcetto Dogliani fra Piemonte er essensen av druen dolcetto: Fruktig rik og saftig, med høy syre og noe tanniner. Den koster rundt 190 kroner og passer til svinekjøtt og lysere kjøtt.
01:00
Publisert: