– Senator Nelson forsøker helt klart å jukse for å vinne dette valget. På en eller annen måte kom de opp med 93.000 nye stemmer etter valgnatten. Vi vet fremdeles ikke hvordan de gjorde det, sa Rick Scott til Fox News søndag.

Les også nobelprisvinnerens kommentaren om USA: Demokrati i skvis dnPlus

Uttalelsen kommer etter at det i helgen ble bestemt at stemmene både i senatsvalget og guvernørvalget i delstaten skal telles på nytt. Nå skiller kun 0,15 prosentpoeng republikaneren Rick Scott og demokraten Bill Nelson i senatsvalget, og det også er svært jevnt i guvernørvalget.

Fredag gikk også president Donald Trump ut på Twitter og antydet at det har foregått korrupsjon i forbindelse med valgene i Florida og Arizona. I sistnevnte delstat telles det fremdeles stemmer etter senatsvalget, hvor demokraten Kyrsten Sinema foreløpig leder med rundt 1,3 prosentpoeng over republikaneren Martha McSally.

Arizonas avtroppende republikanske senator Jeff Flake avviser presidentens påstander.

– Det finnes ingen beviser på valgkorrupsjon, herr president, skriver Flake på Twitter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Ekspert: Med denne metoden kan Det hvite hus ha manipulert Twitter-video
02:44
Publisert: