«Shutdown» og striden om grensemuren har i vinter innskrenket president Trumps muligheter til å reise til Florida for å spille golf.

The Washington Post skriver onsdag kveld at Trump har kommet opp med en løsning som delvis bøter på savnet etter svingende golfslag og grønne greener, selv om snøen ligger dyp i den amerikanske hovedstaden.

Trump har ifølge avisen fått installert en golfsimulator som tar opp et helt rom i presidentboligen. Simulatoren gjør at presidenten kan spille virtuelle runder med golf ved at han med ekte golfkøller slår en ekte golfball mot et stort lerret.

Fra offisielt hold bekreftes det at denne nye golfsimulatoren koster rundt 50.000 dollar, tilsvarende cirka 435.000 kroner. Den samme talsmannen for Det hvite hus sier Trump betalte for golfsimulatoren fra egen lomme.

Anlegget erstatter en eldre og enklere golfsimulator som president Barack Obama fikk installert under sin tid som president.

Trump har fått mye kritikk for å ha få arbeidsoppgaver på sin daglige timeplan, og desto mer såkalt «executive time». Det er kjent at han bruker mye av denne private tiden til tv-titting, tvitring og telefonsamtaler.

Trump har avvist all kritikk og han hevder selv at han er den mest hardtarbeidende presidenten i amerikansk historie.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Den nye toppmodellen fra BMW er en perfekt familiebil. For to
03:23
Publisert: