NATOs medlemsland stiller seg helhjertet bak arbeidet i FN for å få på plass en våpenhvile i Aleppo, sier NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg.

– Situasjonen i Aleppo og Syria er veldig flyktig, og det vi ser nå er en grusom humanitær katastrofe. Vi ser drap på sivilpersoner, vi ser lidelse, og vi ser at uskyldige mennesker fanges i deler av Aleppo, sier Stoltenberg til NTB.

– Hele verdenssamfunnet må nå fokusere på hvordan vi kan sikre en bærekraftig våpenhvile som respekteres fullt ut, hvordan vi kan sikre trygg evakuering av sivilpersoner, og hvordan vi kan sikre at nødhjelp når fram til menneskene i Aleppo, sier han.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Brekke og Wærsted: - Ikke vært noen personkonflikt
Både konsernsjef Sigve Brekke og styreleder Gunn Wærsted avviser at det har vært noen personkonflikt mellom dem. Ulikt syn på enkeltsaker skal være årsaken til uroen i toppledelsen i Telenor.
01:45
Publisert:
Eva Grinde: Telenor bekrefter konfliktene på kryptisk vis
Eva Grinde kommenterer etter Telenor sin pressekonferanse om konfilktene og veien fremover.
02:10
Publisert: