«Ginsburg gjennomgikk en liten ikke-kirurgisk prosedyre» ved et sykehus i New York for å undersøke en endoprotese i gallegangen som ble satt inn i 2019, opplyser høyesterett i en uttalelse gjengitt av kanalen CNBC.

«Dommeren hviler komfortabelt og forventer å bli skrevet ut i slutten av uken», heter det videre.

Den 87 år gamle høyesterettsdommeren ble behandlet for kreft i bukspyttkjertelen i fjor sommer og sa i januar at hun var helt fri for kreften.

I juli fortalte Ginsburg at hun får behandling for kreft i leveren, men at hun planlegger å fortsette i jobben. Behandlingen har så langt lyktes i å redusere skader på leveren og hun vil fortsette å ta cellegift annenhver uke.

Virker hjemmelagede ansiktsmasker?
Hvilken ansiktsmaske er best for beskyttelse?
00:50
Publisert:

– Jeg har ofte sagt at jeg vil forbli et medlem av domstolen så lenge jeg kan og gi alt i jobben. Jeg er fortsatt fullt og helt i stand til å gjøre det, sa hun for to uker siden.

(©NTB)(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.