Adani-skandalen legger ikke en demper på Indias ambisjoner

India ønsker å bli et reelt alternativ til Kina for internasjonale selskaper og investorer. Adani-skandalen har ikke lagt en demper på ambisjonene om å bli en økonomisk stormakt.

Lederen for det indiske oppositionspartiet, Rahul Gandhi, kritiserer forbindelsene mellom statsminister Narendra Modi og næringslivstoppen Gautam Adani. – Det burde være en casestudie om Adani ved handelshøyskoler om hvordan forholdet mellom næringsliv og politikk fungerer. India er et strålende eksempel. Statsminister Narendra Modi burde få en gullmedalje, sa Gandhi i nasjonalforsamlingen på tirsdag.
Lederen for det indiske oppositionspartiet, Rahul Gandhi, kritiserer forbindelsene mellom statsminister Narendra Modi og næringslivstoppen Gautam Adani. – Det burde være en casestudie om Adani ved handelshøyskoler om hvordan forholdet mellom næringsliv og politikk fungerer. India er et strålende eksempel. Statsminister Narendra Modi burde få en gullmedalje, sa Gandhi i nasjonalforsamlingen på tirsdag.Foto: TAauseef Mustafa/AFP/NTB
Publisert 8. February 2023, kl. 03.00Oppdatert 8. February 2023, kl. 13.37