Avisen har sine opplysninger fra kilder som er kjent med en intern granskning av epostbruken hennes i Det hvite hus. Bruk av privat epost i en slik sammenheng er et brudd på det føderale regelverket.

Da hun ble spurt om sin praksis, svarte hun at hun ikke var kjent med detaljene i reglene.

En talsmann for Trumps advokat bekrefter at hun brukte en privat epostkonto før hun ble informert om regelverket. Talsmannen tilføyer at alle hennes regjeringsrelaterte eposter har blitt overlevert.

Hamret løs på Clinton for det samme

President Trump har ved en lang rekke anledninger hamret løs på sin motstander i valget i 2016, Hillary Clinton, for hennes bruk av en privat epostserver i jobbsammenheng da hun var utenriksminister.

Daværende FBI-direktør James Comey, som i fjor ble sparket av Trump, gjenåpnet etterforskningen av Clintons epostbruk kun elleve dager før valgdagen i 2016. Flere har påpekt at trekket kan ha bidratt til Clintons knappe valgnederlag.

Trumps støttespillere roper ofte «lock her up» under Trumps massemøter, med henvisning til at de mener Clinton bør fengsles.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

«Drømmebadet» ble et eneste stort mareritt. Ble funnet 2000 byggefeil
Entreprenøren er en av landets største, og står bak Munch-museet og verdens største trehus.
02:19
Publisert: