Innenfor den samme tidsrammen har kinesiske myndigheter også gitt selskapet Ivanka Trump Marks LLC provisoriske godkjennelser for åtte andre varemerker. De vil bli godkjent innen de neste tre månedene dersom ikke noe uforutsett skulle skje.

Til sammen dreier det seg om alt et menneske måtte kunne trenge i løpet av et langt liv, alt fra babytepper til kister og alt imellom som parfyme, sminke, kjøkkenutstyr, møbler, bøker, kaffe, sjokolade og honning.

Trump, som er ansatt som rådgiver i Det hvite hus, administrerer ikke lenger selskapet, men tjener fortsatt penger på det.

- Byr på en rekke spørsmål

Organisasjonen Citizens for Responsibility and Ethics in Washington (CREW) setter nå store spørsmålstegn ved hvorvidt Trump-familiens forretninger påvirker den amerikanske utenrikspolitikken.

– Ivanka Trumps motvillighet til å kutte båndene til selskapet er spesielt urovekkende fordi Ivanka-merket fortsetter å vokse i utlandet. Det byr på en rekke spørsmål knyttet til korrupsjon ettersom det åpner for at hun tjener på stillingen hun og hennes far har, eller hvorvidt arbeidet hennes kan bli påvirket av hvordan andre land behandler selskapet hennes, heter det i en uttalelse fra Noah Bookbinder, direktør i CREW.(Vilkår)

Hverken spiser eller drikker før trening
Norseman-vinner Anne Nevin (45) fra Trondheim har trent opp kroppen til å forbrenne fett fremfor karbohydrater.
02:27
Publisert: