Mens 49 prosent av de spurte kort tid etter at Bolsonaro-regjeringen tiltrådte mente at den gjorde en god eller storartet jobb, har andelen nå falt til 34 prosent, viser en meningsmåling utført av Ibope, gjengitt av Reuters.

Dette er den laveste andelen fornøyde noen brasiliansk regjering har oppnådd siden demokratiet ble gjeninnført i landet for over 30 år siden.

Høyest oppslutning blant velstående

Andelen som mener regjeringen gjør en dårlig eller forferdelig dårlig jobb har samtidig økt med 13 prosentpoeng til 24 prosent, viser målingen.

Andelen som sier at de stoler på Bolsonaro har også falt med 13 prosentpoeng til 49 prosent, mens 44 prosent av de spurte sier at de ikke har tillit til ham.

Den høyreradikale presidenten, som denne uka besøkte president Donald Trump i Det hvite hus, har størst oppslutning blant velstående brasilianere, mens oppslutningen er lavest i de store byene og i den fattige nordøstlige delen av landet, viser Ibope-målingen.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Verdensmester Einun Skorem viser deg hvordan hvordan man lager kokekaffe
01:01
Publisert: