Hviterussiske kadettstudenter danser under skolens juleball i Minsk, Hviterussland på lille julaften.
Hviterussiske kadettstudenter danser under skolens juleball i Minsk, Hviterussland på lille julaften. (Foto: Vasily Fedosenk/Reuters)
Første juledag holder sveitsiske vakter en parade før pave Frans ankommer sin balkong for å holde «Urbi et Orbi» på Petersplassen i Vatikanstaten. Uttrykket Urbi et Orbi stammer fra latinsk, og er en tradisjonell tale som holdes av paven den 25. desember hvert år. I år ba han for fred, og trakk frem krigene i Midtøsten, Latin-Amerika og Afrika.
Første juledag holder sveitsiske vakter en parade før pave Frans ankommer sin balkong for å holde «Urbi et Orbi» på Petersplassen i Vatikanstaten. Uttrykket Urbi et Orbi stammer fra latinsk, og er en tradisjonell tale som holdes av paven den 25. desember hvert år. I år ba han for fred, og trakk frem krigene i Midtøsten, Latin-Amerika og Afrika. (Foto: Aberto Pizzoli/AFP/NTB Scanpix)
En elefantfører trener sin elefant i nissedrakt. På lille julaften holdt flere elefanter en fremføring foran skolebarn under julefeiringen i Ayutthaya, Thailand.
En elefantfører trener sin elefant i nissedrakt. På lille julaften holdt flere elefanter en fremføring foran skolebarn under julefeiringen i Ayutthaya, Thailand. (Foto: Mladen Antonov/AFP)
En blomsterdekoratør i Kabul pynter i romjulen. På blomstermarkedet i byen kan man kjøpe levende eller kunstige juletrær.
En blomsterdekoratør i Kabul pynter i romjulen. På blomstermarkedet i byen kan man kjøpe levende eller kunstige juletrær. (Foto: Farshad Usayn/AFP)
En jente kysser en Jesus-figur under en seremoni i kirken under julefeiringen i Ahmedabad, India.
En jente kysser en Jesus-figur under en seremoni i kirken under julefeiringen i Ahmedabad, India. (Foto: Amit Dave/Reuters)
Kioskeierne Jose Maria Nogales og kona Paloma Rodriguez fra Sevilla i Spania feirer å ha solgt vinnerloddet til den største gevinsten i Spanias årlige julelotteri. Lotteriet kalles «El Gordo», oversatt til
Kioskeierne Jose Maria Nogales og kona Paloma Rodriguez fra Sevilla i Spania feirer å ha solgt vinnerloddet til den største gevinsten i Spanias årlige julelotteri. Lotteriet kalles «El Gordo», oversatt til "den store". (Foto: Marcelo del Pozo/Reuters)
Lille julaften sang fans av fotballaget Union Berlin tradisjonelle julesanger. Siden 2003 har de flokket til stadionet for å synge og hylle sine helter. I år runget stemmene fra over 28.000 mennesker under samlingen.
Lille julaften sang fans av fotballaget Union Berlin tradisjonelle julesanger. Siden 2003 har de flokket til stadionet for å synge og hylle sine helter. I år runget stemmene fra over 28.000 mennesker under samlingen. (Foto: Pauk Zinken/DPA/AFP)
En palestiner forkledd som julenissen møter ortodokse nonner på sin ferd gjennom Jerusalem.
En palestiner forkledd som julenissen møter ortodokse nonner på sin ferd gjennom Jerusalem. (Foto: Ahmad Gharbali/AFP)
Hviterussere feirer jul på slede i byen Kreva, 100 kilometer nordvest for hovedstaden Minsk. Feiringen kalles Kalyady og holdes hvert år den 25. desember. Det er en gammel tradisjon hvor folk går fra hus til hus og synger, danser, spiser og drikker med sine naboer.
Hviterussere feirer jul på slede i byen Kreva, 100 kilometer nordvest for hovedstaden Minsk. Feiringen kalles Kalyady og holdes hvert år den 25. desember. Det er en gammel tradisjon hvor folk går fra hus til hus og synger, danser, spiser og drikker med sine naboer. (Foto: Sergei Gapon/AFP)
Mennesker står i kø for en gratis middag i Los Angeles første juledag. Komikere serverte gjestene, og holdt et live-show etter hvert måltid.
Mennesker står i kø for en gratis middag i Los Angeles første juledag. Komikere serverte gjestene, og holdt et live-show etter hvert måltid. (Foto: Richard Vogel/AP/NTB Scanpix)
To kvinner dekorerer St. Johns katedralen på lille julaften i Peshawar, Pakistan.
To kvinner dekorerer St. Johns katedralen på lille julaften i Peshawar, Pakistan. (Foto: Abdul Majeed/AFP)
Post-it lapper dekker en lokal restaurant i Hong Kong første juledag. På lappene tilbys de protesterende i byen gratis middag.
Post-it lapper dekker en lokal restaurant i Hong Kong første juledag. På lappene tilbys de protesterende i byen gratis middag. (Foto: Lucy Nicholson/Reuters)
En bavian prøvesmaker julegaven sin i Cali dyrepark, Colombia, i USA.
En bavian prøvesmaker julegaven sin i Cali dyrepark, Colombia, i USA. (Foto: Christian Escobarmora)
Barn har kledd seg ut som julenissen på selveste julaften under en feiring i Amritsar, India.
Barn har kledd seg ut som julenissen på selveste julaften under en feiring i Amritsar, India. (Foto: Narinder Nanu/AFP)
Englekledde barn marsjerer i Los Angeles, California. Prosesjonen feirer Maria og Josefs reise til Betlehem og er en ni dager lang juletradisjon som feires i Mexico og deler av USA.
Englekledde barn marsjerer i Los Angeles, California. Prosesjonen feirer Maria og Josefs reise til Betlehem og er en ni dager lang juletradisjon som feires i Mexico og deler av USA. (Foto: Mario Tama/Getty Images/AFP)
Pave Frans under sin årlige tale første juledag på balkongen til Peterskirken i Vatikanstaten.
Pave Frans under sin årlige tale første juledag på balkongen til Peterskirken i Vatikanstaten. (Foto: Yara Nardi/Reuters)
En julenisse må justere på parykken sin. Mot en betaling kan du få et bilde med nissen som holder til i Madrid, Spania.
En julenisse må justere på parykken sin. Mot en betaling kan du få et bilde med nissen som holder til i Madrid, Spania. (Foto: Paul White/AP)
En svømmende nisse passerer to svaner i den kunstige innsjøen Serpentine i Hyde Park, London, første juledag.
En svømmende nisse passerer to svaner i den kunstige innsjøen Serpentine i Hyde Park, London, første juledag. (Foto: Hannah McKay/Reuters)
I New York synges julen inn i katedralen St. John the Divine julaften.
I New York synges julen inn i katedralen St. John the Divine julaften. (Foto: Amr Alfiky/Reuters)
Julenissen dukker opp på toppen av Kollhoff-tårnet i Berlin.
Julenissen dukker opp på toppen av Kollhoff-tårnet i Berlin. (Foto: Tobias Schwartz)
Kristne hever sine lys under en bønn på julaften i Surabaya på Øst-Java i Indonesia.
Kristne hever sine lys under en bønn på julaften i Surabaya på Øst-Java i Indonesia. (Foto: Juni Kriswanto/AFP)
Kjøpesentre i Bangkok er dekket av plastdekorasjoner.
Kjøpesentre i Bangkok er dekket av plastdekorasjoner. (Foto: Lillian Suwanrumpha)
En ung iransk gutt tenner lys under en bønn i Mosul, Irak på julaften.
En ung iransk gutt tenner lys under en bønn i Mosul, Irak på julaften. (Foto: Zaid Al-Obeidi/AFP)
I Moskva spaserer et par foran et stort juletre.
I Moskva spaserer et par foran et stort juletre. (Foto: Kirill Kudryavtsev/AFP)
Storbritannias statsminister, Boris Johnson, taler til britiske soldater etter å ha servert dem julelunsj i Estland.
Storbritannias statsminister, Boris Johnson, taler til britiske soldater etter å ha servert dem julelunsj i Estland. (Foto: Stefan Rousseau/AP)
Kledd i julekostymer går et par nedover gaten i Malaga første juledag.
Kledd i julekostymer går et par nedover gaten i Malaga første juledag. (Foto: Jon Nazca/AP)