Direktøren for DiCaprios stiftelse, Terry Tamminen, var også med på møtet og holdt sammen med skuespilleren en presentasjon for Trump og datteren Ivanka.

– Vi presenterte et rammeverk vi har vært med på å utvikle og som viser hvordan man kan utløse et stort økonomisk potensial kan over hele USA ved å investere i bærekraftig infrastruktur, sier Tamminen.

Halvannen time

– Samtalen dreide seg i hovedsak om hvordan det er mulig å skape millioner av trygge, amerikanske arbeidsplasser under bygging og drift av rene metoder for å fremstille energi til bedrifter og husholdninger.

Oscar-vinner DiCaprio har markert seg i kampen mot klimaendringer og for bevaring av ville dyr. I en dokumentar tok han nylig opp farene verden står overfor som følge av klimaendringene. Trump fikk også en kopi av dokumentaren på møtet, som varte i halvannen time. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Trump om sine første 100 dager som president
USAs neste president Donald Trump sier han vil skrote handelsavtalen TPP på sin første dag i Det hvite hus. Mandag publiserte han denne videoen der han forteller om sine prioriteringer de første 100 dagene som president.
02:37
Publisert: